Contact

Ook vlot het rijbewijs op een prettige wijze halen in Leeuwarden? Onze leerlingen hebben ons beoordeeld met een ruime 8.5. Neem contact op met Klaas Wijmenga via telefoonnummer 0655841844 of mail naar info@rijschooleuroholland.nl. Je kunt ook onderstaande gegevens invullen dan nemen wij contact met jou op.

 • Jochem vd Woude uit Leeuwarden

  Klaas is de ideale instructeur voor mij! Vanwege mijn gezondheid gaat het lessen soms niet zo vlot als ik van mezelf gewend ben, en daar heeft de rijschool alle begrip en ruimte voor. Hierdoor kan ik me volledig op mijn opleiding focussen en gaat er ten minste nog iets goed! Wat hierbij heel erg helpt is het eindeloze geduld en begrip van Klaas. In de auto heb ik echter geleerd dat Klaas niet zo goed is met complimentjes.. dus ik zou gewoon een proefles aanvragen en het zelf meemaken!

 • Happy uit Leeuwarden

  Goede begeleiding. Intructie's worden goed uitgelegd. Kort gezegd uitstekende rijschool.

 • Hidde uit bornwird

  Goeie ervaring. Tot nu toe alles gehaald in 1 keer.

 • Ravi uit Leeuwarden

  Ik vind dat klaas heel goed les geeft en ook met veel plezier.

 • Judith Dikkerboom

  Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad tijdens de lessen die ik gereden heb bij Klaas - Euroholland. Er is veel geduld voor je en je krijgt uitleg waarom iets wel of niet kan. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Zoals dat ik eerder af wou rijden maar Klaas mij uit legde waarom ik beter nog eventjes kon wachten, door de uitleg was ik het met hem eens en heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Klaas!

 • Sharon Nieuwland uit Leeuwarden

  Goede begeleiding en de instructeur is echt rustig.

 • Judith uit Leeuwarden

  Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad tijdens de lessen die ik gereden heb bij Klaas - Euroholland. Er is veel geduld voor je en je krijgt uitleg waarom iets wel of niet kan. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Zoals dat ik eerder af wou rijden maar Klaas mij uit legde waarom ik beter nog eventjes kon wachten, door de uitleg was ik het met hem eens en heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Klaas!

 • Jolande uit st Annaparochie

  Ik vond het eerst allemaal spannend . Maar ja begin ook pas met mijn rijbewijs op mijn 28e . Maar Klaas laat me op mijn gemak voelen en heb elke week weer zin om te rijden. De minuten vliegen voorbij...

 • Lykle Tromp

  Euroholland is een ontzettend leuke rijschool, met originele routes en een leuke sfeer in de auto.

 • Sandra uit Leeuwarden

  Door omstandigheden kom ik van een andere rijschool, en gelukkig kon ik bij Klaas terecht en heb het hier kunnen afmaken. Leuke en gezellige rijschool!

 • Nils van Noort

  Goede en leuke lessen. In een keer geslaagd, helemaal top. Bedankt Klaas!

 • Rick uit Leeuwarden

  Top instructeur en top rijschool!

 • Heitske Hoekstra uit Leeuwarden

  Rijschool Euroholland is naar mijn ervaring een zeer professionele rijschool. De theorie en praktijk wordt tijdens de lessen goed uitgelegd en aangeleerd. Tijdens de les zijn er vaak leuke en gezellige gesprekken met een flinke dosis humor! Waardoor eventuele spanning van het rijden snel weg gaat. Klaas Wijmenga heeft veel geduld voor leerlingen met angst en heeft in een korte tijd mijn volledige vertrouwen gekregen als rij instructeur. Zowel voor mensen zonder angst, met angst of een verstandelijke beperking (hier zijn ze ook gespecialiseerd!), is deze rijschool zeker een aanrader!

 • Elco uit Stiens

  De rijlessen zijn echt maatwerk, precies zo hoe ik het nodig had. Naast de kwaliteit was het ook altijd gezellig en ontspannen!

 • Hugo Spiekhout

  Heel erg fijne manier van lesgeven. Duidelijk, rustig en professioneel. Ik kijk altijd uit naar de rijlessen en dat zegt wel heel veel denk ik.

 • Kirsten uit Drogeham

  Ik heb een hele leuke tijd gehad. We hebben veel gelachen, maar ik heb ook veel geleerd. Iedereen krijgt op de juiste manier aandacht.

 • Laurens Artz uit Leeuwarden

  Ontzettend fijne rijschool. Veel goede en duidelijke uitleg, aanrader. Daarnaast een fijn persoon om in de auto te zitten, erg veel humor, waardoor het ook leuk is naast de leerzaamheid! Niet bang om fouten te maken en zeer waardevolle lessen. Dank!

 • Elisabeth Roersma

  Fijne omgang en een goede uitleg! Het is altijd gezellig, je wordt goed begeleid. Top!

 • Richard Dekker uit Leeuwarden

  Ben hier vandaag begonnen en het bevalt me goed relaxte instructeur en gezellig in de auto.

 • Thijs uit Leeuwarden
  Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Ik heb een zeer leuke en leerzame tijd gehad bij rijschool Euroholland. Door de duidelijke en makkelijke leerwijze van mijn instucteur KLaas ben ik erg vlot er doorheen gekomen. Er zijn natuurlijk altijd ups en downs maar daar ben ik toch mooi doorheen gekomen. De instructeur heeft mij goed opgeleid om één keer mijn rijbewijs te kunnen halen. Wat erg belangrijk is dat je je rust kunt bewaren en je op je gemak moet voelen. Ik heb me bij deze rijschool uitstekend vermaakt en dan komt de rust er van zelf wel.

   

 • Wietske Veenstra uit Leeuwarden

  Ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Waar ik eerst met bergen op keek tegen de rijlessen, rijd ik nu met veel plezier! Ik heb echt kunnen merken dat Klaas een vakman is en kennis en kunde van het vak heeft. Klaas denkt met mij mee en weet de vinger op de zere plek te leggen. Daarbij komt nog een dosis goede humor om de hoek kijken, een aanrader dus!

 • Hugo Spiekhout uit Leeuwarden

  Prettige lessen gehad. Geslaagd dus dat is mooi! Ik heb er wel anderhalf jaar over gedaan maar daarvan ben ik er wel een half jaar uit geweest voor stage in Duitsland. Ik had zelf verwacht aan het begin dat het sneller zou gaan. Bedankt voor de lessen Klaas! (en de gezelligheid in de auto)

 • Berend uit Leeuwarden

  Klaas is erg precies in zijn uitleg en houdt zich netjes aan afspraken. Streng wanneer hij dat moet zijn en coulant wanneer het nodig is . Door de persoonlijke aandacht weet je zeker dat je les op maat krijgt en hij is altijd op zoek naar manieren om nog beter met zijn leerlingen te communiceren. Daarnaast schat hij erg goed in wanneer een leerling klaar is voor het examen zodat je zeker weet dat je daarna veilig de weg op kan.

 • Rutger De Lange uit Leeuwarden

  Klaas zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Veel geleerd, maar ook gelachen. Zonder Klaas had ik mijn rijbewijs denk ik niet gehaald. ;-)

 • Baukje Walda uit Tytsjerk

  Met Klaas was het altijd gezellig! Leerzame lessen, duidelijke uitleg door middel van filmpjes. Zeker een rijschool die ik iedereen aanbeveel.

 • Marieke Dechesne

  Rijschool Euroholland heeft mij heel goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Klaas kan heel goed uitleggen en hij heeft veel geduld. Hij creëert een rustige sfeer in de auto. Hij heeft veel onderdelen van de rijlessen op video staan waardoor je het thuis ook nog even kan nakijken. Ik denk dat Klaas zijn rijlessen goed aanpast aan de leerling. Ik had geen betere rijschool kunnen kiezen. Heel erg bedankt Klaas!

 • Rizky Sinuraya uit Leeuwarden

  Leuke en duidelijke instructeur.

 • Marrit Weening

  Een tijdje gelden heb ik zelf mijn rijbewijs in een keer gehaald bij Klaas. Iets waarvan ik nooit had durven dromen dat het in een keer zo lukken. Als ik nu ik de stad ben blijven de lessen van Klaas in mijn achterhoofd. Binnen spiegel buiten spiegel schouder... goh wat was dat in het begin lastig. Klaas ik ben heel blij dat jij mij een goed gevoel hebt gegeven tijdens de leerzame rijlessen, en dat ik nu natuurlijk het pasje in the pocket heb!!

 • Annemay uit Wijtgaard

  Heel veel geduld, brengt de rust terug wanneer dit nodig is en is duidelijk. Hij kijkt per persoon en gaf bij mij wat ik nodig had  rust, geduld en duidelijkheid.

 • Karin Propsma uit Leeuwarden

  Je wordt op je gemak gesteld. Is prettig om bij klaas te rijden, hij is rustig en klaas houd van een geintje. Kortom ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen

 • Souad uit Franeker

  Je krijgt natuurlijk je fouten te horen zodat je die kunt verbeteren. Maar je krijgt ook zeker vaak te horen wat je goed doet en dat is fijn.

 • Wytse Poulisse uit Leeuwarden

  Samen met Klaas heb ik veel gelachen in de auto maar ook erg veel geleerd. De lessen waren altijd erg ontspannen, er was altijd ruimte voor een grap maar het kon ook serieus zijn. Ik heb de lessen altijd erg leuk en leerzaam gevonden! Ik zou Rijschool Euroholland aan iedereen aanbevelen!

 • Marianne Posthumus uit Dokkum

  Ik rij al een tijdje bij klaas. ik heb het onwijs naar mijn zin! hij is heel erg respectvol als je iets niet gelijk onder de knie hebt! hij zegt altijd bij mij in de auto zit je om te leren en mag je fouten maken. en dat mag je ook echt! hij helpt je waar hij kan om samen met jou een manier te vinden om het wel te snappen en heeft veel geduld! erg fijn!!! en tenslotte is het ook altijd heel erg gezellig in de auto en toont hij veel interesse wat je naast het autorijden nog meer doet. ik adviseer Rijschool Holland zeker aan!!!

 • Stefan Visser uit Marum

  Mijn ervaring is dat ik leuke lessen heb gehad en ze waren gezellig en goed leerzaam.

 • Alex Draaisma uit Leeuwarden

  Elke week altijd gezellig om te rijden met Klaas!. Je krijgt in het begin maar ook tijdens de rijlessen goed en duidelijk uitleg. De service van Rijschool Euroholland is prima, ik vind dat ik goed was ontvangen de eerste keer en Klaas doet vrijwel alles met een glimlach dus je voelt je snel op je gemak in die bestuurdersstoel. Vandaar het cijfer 9. Qua deskundigheid legt Klaas alles keurig netjes, duidelijk en rustig uit en op zo'n manier dat jij het snapt en begrijpt en dat is juist zo mooi van deze rijschool! Vandaar ook het cijfer 9. Laatste puntje is de prijs/ kwaliteit. Prijs is wel okee vooral ook met de korting(en) die je kan krijgen op rijlessen en rijpakketten. En de kwaliteit die je krijgt voor die prijs zoals; theorieboek, online-theorie, service, deskundigheid etc.. dat is allemaal zeer netjes in mijn opzicht. Ik heb verder een enorme leuke tijd gehad bij Klaas Wijmenga als rij-instructeur van Rijschool Euroholland en als je het geld er voor hebt om te gaan lessen dan zou ik bij Klaas gaan lessen.

 • Jens uit Ferwert

  Lessen worden op maat gegeven. Fijne samenwerking

 • Roy Pijacker uit Leeuwarden

  Je krijgt alle ruimte, alle tijd om jezelf te ontwikkelen. Pas op het moment dat je zelf ook klaar bent voor het examen, zal je hier deel aan nemen. Bij deze rijschool stap je met een lach uit de lesauto, zelfs als het niet goed ging.

 • Marco Sjoers uit Winsum

  Goede sfeer in de auto. De lessen worden zo ingedeeld dat deze bij mij passen.

 • Sharon Nieuwland uit Leeuwarden

  Goed bedrijf. Instructies zijn heel duidelijk en worden door vriendelijke instructeurs gegeven.

 • Sandy Sulcis uit Leeuwarden

  Alles positief goede uitleg vriendelijke instructeur en heel veel geduld..ik heb in deze 2 jaren heel veel geleerd. Nu nog de laatste stap. Bedankt Klaas Wijmenga van Euroholland.

 • Jelle Braaksma uit Stiens

  Hele goede rijschool. Een prima instructeur die de tijd voor je neemt zodat de kans van slagen het grootste is.

 • Kim uit Leeuwarden

  Rijschool euroholland is een erg betrouwbaar bedrijf. De rijschool leert je meer dan alleen het geen wat je tegen komt op je examen, je wordt serieus genomen, en ook het tempo wordt naar jou aangepast.hij is ook erg flexibel. Ook voor mensen met ADHD edz, adviseer ik deze rijschool aan, ze hebben geduld en ervaring en zijn anders dan de meeste rijscholen die je alleen maar het geen leren voor het examen en als het erop aan komt je nog niet veel kunt.. hier leer je echt iets.

 • Hayco Sijperda uit Leeuwarden

  Een leuke en leerzame tijd gehad bij Rijschool Euroholland. Er was tijd voor grapjes maar er werd ook wat gedaan en dat blijkt want ik heb mijn theorie en praktijk beide in 1 keer gehaald!

 • Elisabeth uit Marrum

  Fijne omgang en een goede uitleg! Het is altijd gezellig, je wordt goed begeleid. Top!

 • Elisabeth uit Marrum
  Erg tevreden! Flexibel en servicegericht.

   

 • Marco Sjoers uit Bolsward

  Leuke lessen, flexibel, altijd gezellig en je leert ook nog wat. Helemaal top!

 • Nils van Noort uit Leeuwarden

  Hallo, ik les nu al een paar maanden bij rijschool Euroholland en ben erg tevreden! Heb vandaag mijn TTT gehaald, nu op weg naar het examen. Bedankt Klaas!

 • Ruben uit Dokkum

  Goede en duidelijke lessen. Echt een aanrader!

 • Alexandra de Jonge

  Rijschool Euroholland is de perfecte rijschool voor mij. Ik leer ontzettend veel van mijn instructeur Klaas. Hij heeft veel geduld en stelt mij altijd weer gerust. Hierdoor is mijn onzekerheid achter het stuur behoorlijk afgenomen. Hij zorgt voor een goede voorbereiding naar het examen toe. Een echte aanrader dus!!!!

 • Jelle Deelstra uit Wytgaard

  Ik heb al met al een zeer prettige rijervaring gehad met deze rijschool. Altijd flexibel lessen inplannen in een handig digitaal systeem waar je ook je vorderingen in bij kunt houden. De rijlessen waren altijd gezellig met een spontane en deskundige rijinstructeur, ik heb mijn rijbewijs dan ook in 1 keer gehaald.

 • Stephanie Zonderman

  Na wat slechte ervaringen met mijn eerste rijschool besloot ik te stoppen met rijles. Na vier jaar uitstellen moest ik dan toch verplicht mijn rijbewijs halen voor mijn werk. Na veel lezen en er tegen op zien kwam ik bij Rijschool Euroholland terecht. Wauw wat ben ik achteraf blij dat ik bij jou terecht kwam Klaas! Vanaf les één zorgde hij voor veel meer plezier en inzichten dan ik ooit had gehad tijdens het rijden. Hij heeft onwijs veel geduld en humor. Tot slot heb ik dankzij Klaas in een keer mijn ttt gehaald en rijexamen! Klaas ik ben je heel dankbaar!

 • Suzanne van Buiten uit Leeuwarden

  Ik zat eerst bij een andere rijschool, maar wegens slechte ervaringen daarmee ben ik veranderd en bij Rijschool Euroholland gekomen. Ik ben erg tevreden over de rijschool. De lessen zijn erg gezellig en vooral ook heel leerzaam. Als je na de les de auto uitstapt heb je ook echt het idee dat je wat geleerd hebt.

 • Heitske Hoekstra uit Leeuwarden

  Rijschool Euroholland is naar mijn ervaring een zeer professionele rijschool. De theorie en praktijk wordt tijdens de lessen goed uitgelegd en aangeleerd. Tijdens de les zijn er vaak leuke en gezellige gesprekken met een flinke dosis humor! Waardoor eventuele spanning van het rijden snel weg gaat. Klaas Wijmenga heeft veel geduld voor leerlingen met angst en heeft in een korte tijd mijn volledige vertrouwen gekregen als rij instructeur. Zowel voor mensen zonder angst, met angst of een verstandelijke beperking (hier zijn ze ook gespecialiseerd!), is deze rijschool zeker een aanrader!

 • Nicole uit Leeuwarden

  Ik rij nu 1 keer per week erg klantvriendelijk
  Veel geduld erg tevreden een top rijschool !!

 • Jesse Bruinsma uit Giekerk

  Alles wordt je op een leuke manier uitgelegd en de rij instructeur weet wanneer je klaar bent voor de praktijk.

 • Marieke uit Leeuwarden

  De rijlessen zijn heel gezellig en Klaas heeft gelukkig veel geduld met mij.

 • Nynke uit Dokkum

  Ik heb erg veel plezier gehad in het rijden bij Euroholland. De lessen zijn leerzaam en goed opgebouwd. Daarnaast ben ik erg goed geholpen met mijn faalangst en is dit goed opgepakt in de lessen. Kortom ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor Euroholland en zou achteraf precies hetzelfde doen!

 • Jellie Witteveen uit Wolvega

  Ik heb een hele leuke tijd gehad met Euroholland. De rij instructeur was geduldig, duidelijk en ook nog eens een gezellige prater. Ik ben blij dat ik voor Euroholland gekozen heb.

 • Harmke Lagerwaard uit Franeker

  Ik heb zeer goede ervaringen met deze rijschool! De rijinstructeur is vakkundig en weet op een gevarieerde manier het autorijden aan te leren. Hij heeft geduld, en kijkt naar wat het beste bij jou als persoon past om stap voor stap een zelfverzekerde automobilist te worden. En niet onbelangrijk, gezellige lessen!

 • Bernd uit Gersloot

  Top Rijschool!

 • Elco uit Stiens

  Duidelijke, heldere, goede én gezellige rijlessen zijn bij rijschool Euroholland altijd standaard!

 • Harmke Lagerwaard uit Franeker

  Echt een toppie rijschool! Klaas geeft gedegen en goed les. Professioneel en kundig maar ook super gezellig!
  Geen zoete broodjes of half werk bij Klaas maar wel geduld en goede lessen en daar slaag je mee!

 • Bart Hettinga in Leeuwarden

  Mijn ervaring met rijschool Euroholland is dat Klaas (de rijinstructeur) zich goed inleeft in de personen aan wie hij les geeft. Hij past zijn lesmethodes en technieken aan op de personen aan wie hij les geeft, dat heb ik als erg prettig ervaren. Daarnaast is hij heel flexibel en heeft de rijschool een goede prijs kwaliteit verhouding.

 • Heitske uit Leeuwarden

  De rijlessen bij Rijschool Euroholland heb ik als zeer prettig ervaren. De instructeur weet zich op een professionele manier aan te passen aan mijn reacties op verschillende verkeerssituaties. In het begin ben ik zeer angstig geweest en dit is ontzettend goed opgepakt door de instructeur. In een keer geslaagd voor zowel theorie als praktijk. Voor ieder die het belangrijk vindt om duidelijk uitleg te krijgen, een vertrouwelijk gevoel te hebben tijdens de rijlessen en een grote slagingskans wil is Rijschool Euroholland absoluut een aanrader.

 • Wenny Ansjeliena uit Leeuwarden

  Heb heel veel geleerd hier. Het was een erg leuke ervaring. Altijd een perfecte uitleg van hoe en wat. En motiveert altijd wanneer nodig. Een prima instructeur

 • Li Kloostra

  Goeie, leuke en prettige lessen. Klaas en Nadine weten hoe ze de boodschap over moeten brengen en doen echt hun best om alles eruit te halen. Dat is ook gelukt, ik ben in 1x geslaagd.

 • Klaas uit Leeuwarden

  De passie en het enthousiasme is aan alles te merken tijdens de rijlessen. De lessen worden helemaal op maat gegeven en de instructeur voelt feilloos aan waar de problemen zitten en weet deze op op een leuke en duidelijk manier bespreekbaar te maken en heeft leuke manieren en oefeningen om de rijvaardigheid te verbeteren. De video instructies in de auto hebben mij erg geholpen in het begrijpen van de opdrachten. Hierdoor had ik snel in de gaten wat de bedoeling was. Rijschool Euroholland doet het inderdaad net even anders. Als ik de ervaringen van anderen hoor met andere rijscholen dan ben ik blij dat ik heb gekozen voor Rijschool Euroholland. Rijschool Euroholland kan ik echt aanraden als je leuk en vooral goed wilt leren autorijden.

 • Puck uit Leeuwarden

  Bij Rijschool Euroholland heb ik zeer goede rijlessen gehad, Klaas is vrolijk, geduldig en legt al je problemen op een duidelijke en passende manier uit. Altijd in voor een praatje, heel flexible m.b.t. rij uren, ophaal- en afzet locatie.

 • Jaap uit Suameer

  Veel leuke en leerzame lessen gehad, zeer flexibel en er word goed rekening met je gehouden.

 • Amber uit Heerenveen

  Rijschool Euroholland zorgt elke les weer voor de optimale kwaliteit. Tijdens het rijden word je op je gemak gesteld en heb je de mogelijkheid om zelf ideeën in te brengen. Daarnaast is er ook sprake van een goede uitleg door gebruik van (autotheoriekaarten) en voorbeelden (die aanwezig zijn in de auto). Kortom een goede rijschool!

 • Liza uit Drachten

  Leerzame, goede en gezellige lessen van een hele geduldige instructeur! Er is ruimte voor grappen en grollen, maar er is ook zeker tijd om te bespreken waar je als leerling tegen aan loopt.

 • Marwa uit Sexbierum

  Rijschool Euroholland is echt een super rijschool met een goede rij-instructuur die rustig en geduldig is. Alles wordt duidelijk uitgelegd en hij is er ook echt voor je. Ondanks dat je serieus moet zijn is er toch ook wel tijd voor een grapje. Ik ben erg blij met rijschool Euroholland. De rijlessen zijn super, je leert veel en tegelijkertijd maak je ook lol.

  Super rijschool en zeer en zeer tevreden.

 • Jan uit Leeuwarden

  Een erg vriendelijke man en wil je graag dingen leren. Ik heb met plezier gereden en er zijn veel grapjes gemaakt.

 • Eelco uit Leeuwarden

  Ik ben heel erg tevreden met mijn rijopleiding. Ik heb het rijbewijs in één keer gehaald bij deze rijschool. De begeleiding was heel erg professioneel maar er was wel ruimte voor wat plezier in de auto. De begeleiding die ik had was op maat en met veel passie gegeven ik ben dik tevreden en kan deze rijopleiding iedereen aanraden.

 • Bart Hoen uit St Annaparochie

  Uitmuntend goede rijschool. Euro-Holland heeft veel geduld en weet precies wie wat nodig is om te slagen. Zo is Euro-Holland flexibel, variërend en meedenkend wat zeer prettig is. Ik zou zeggen voor kwaliteit op de weg neem les bij Euro-Holland!!!

 • Sytske uit Heerenveen

  Ik heb echt een top rijles-tijd gehad bij Rijschool Euroholland! Al vanaf het begin had ik een goede klik met de instructeur, Klaas. Ik ben zelf altijd heel erg druk met planning en van alles en nog wat, bij Klaas was dit geen probleem. Een duidelijke planning van mijn lessen en de mogelijkheid om veel te kunnen lessen gaven mij structuur. Daarnaast ging de communicatie ook super handig via de Rijbewijs app en informeel via WhatsApp. We hebben tijdens mijn lessen pieken en dalen gehad en steeds weer wist Klaas mij te motiveren en positief te coachen naar een beter resultaat. De manier van uitleg en de verschillende methodes om mijn rijvaardigheid te trainen en aan te leren heb ik als erg prettig ervaren. Ik kan nu met een trots en vertrouwd gevoel zelfstandig de weg op!

  Ik heb een super tijd gehad bij Rijschool Euroholland en ga het rijlessen erg missen (al vinden mijn agenda & portemonnee het ietsjes minder erg). Super bedankt Klaas!

 • Gino vd Baan uit Leeuwarden

  Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolg bij deze Rijschool. Klaas neemt echt de tijd voor je en helpt je naar je rijbewijs toe met persoonlijke aandacht, scherpe aanwijzingen en vooral plezier tijdens het rijden. Ik stapte altijd graag bij Klaas in de auto en kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen.

 • Liza vd Werf

  Leerzame, goede en gezellige lessen van een hele geduldige instructeur! Er is ruimte voor grappen en grollen, maar er is ook zeker tijd om te bespreken waar je als leerling tegen aan loopt.

 • Bennie uit Burgum

  Goede leerzame lessen en grote kans van slagen. Altijd wel veel lol en leuke dingen beleefd in de lessen en ook zeer leerzaam op de goede manier..

 • Roy Pijnacker uit Leeuwarden

  De instructeur zorgt ervoor dat je er meer dan klaar voor bent als het afrijden er op aankomt. De lessen variëren van gezellig tot serieus, en aan de hand van een goede uitleg en duidelijke informatie leer je het op de beste manier mogelijk. Ook als je ergens moeite mee hebt wordt dit goed opgepakt en waar nodig op aangepast.

 • Ravi Sital uit Leeuwarden

  Ik vind dat klaas heel goed les geeft en ook met veel plezier.

 • Sandra uit Leeuwarden

  Ik ben zeer tevreden over Euroholland. Deze rijschool kan ik dan ook iedereen aanbevelen. Wat heb ik ontzettend veel geleerd van Klaas en wat heeft hij veel geduld met mij gehad. Dankzij Klaas heb ik nu gelukkig mijn rijbewijs. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen !!!

 • Robert uit Franeker
  Het is een super rijschool je leert er veel ze hebben een goede service en de prijs is ook helemaal top !!

   

 • Femke Smidt uit Bornwird

  Leuke en leerzame lessen. Altijd gezellig en toch serieus. Veel geleerd en zo in 1 keer geslaagd!

 • Thom Bron uit Leeuwarden

  Veel gezellige lessen gehad. Complimenten aan Klaas die mij op een leuke manier mijn rijbewijs heeft bezorgd en die naast zijn humor je ook serieus begeleid en kijkt op welke manier hij je het best kan helpen. Top!

 • Jelle Braaksma uit Stiens

  Erg goed. Rijinstructeur legt alles goed uit.

 • Tessa uit Giekerk

  Goede lessen en instructies, wordt goed verteld wat te doen in een situatie.

 • Rizky Sinuraya uit Leeuwarden

  Hele goede rijschool met attente en ervaren instructeur en flexibele les en rijtijden. Juiste rijschool om een goede bestuurder te worden.

 • Anoniem

  Een erg vriendelijke man en wil je graag dingen leren. Ik heb met plezier gereden en er zijn veel grapjes gemaakt.

 • Berber uit Leeuwarden

  Ben je opzoek naar een rijschool, kom dan een proefles doen bij rijschool Euroholland. Ik ben momenteel ook bezig met mijn rijbewijs en ik vind het erg fijn om bij deze rijschool te rijden. Er wordt met handige en leerzame materialen gewerkt waardoor je een goede uitleg krijgt. Ik vind het zelf ook gezellig tijdens de rijlessen wat ook erg belangrijk is. Als je ergens moeite mee hebt krijg je de juiste begeleiding om dit te verbeteren. Ik heb zelf in het begin ook veel moeite gehad met een aantal dingen en ik ben blij hoe hier mee om is gegaan en dat ik hiervoor de juiste adviezen en hulp heb gekregen zodat ik inmiddels nu mijn tussentijdse toets heb gehaald. Ik vind het zeker een aanrader om hier eens een proefles te nemen.

 • Nynke Sijtsma uit Dokkum

  Ik heb erg veel plezier gehad in het rijden bij Euroholland. De lessen zijn leerzaam en goed opgebouwd. Daarnaast ben ik erg goed geholpen met mijn faalangst en is dit goed opgepakt in de lessen. Kortom ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor Euroholland en zou achteraf precies hetzelfde doen!

 • Bea uit Twijzel

  Je krijgt les op maat.. de één leert snel de ander langzaam en hier past rijschool euroholland zich op aan.

 • Ruben Talsma

  Duidelijke uitleg en een prettige sfeer.